vijest

0

Jeste li primijetili kako svi igrači Leipziga nisu imali iste dresove?

20.02.2020 10:48 | Germanijak

Nagelsmann otkrio misterij...

Veličina slova A A A

Sinoćnja utakmica Tottenhama i RB Leipziga nije ponudila puno tog specijalnog na travnjaku, ali jedan detalj zbunio je navijače, a rasprave o njemu zatrpale su društvene mreže jutro po pobjedi Bikova protiv Spursa 1:0 u uvodnoj utakmici osmine finala LP-a.

Naime, mnogi su primijetili kako svi igrači bundesligaša nisu imali iste dresove. Trener RB Leipziga Julian Nagelsmann objasnio je zabunu koja je dovela do toga da Bikovi na terenu izgledaju kao ekipa okupljena na školskom igralištu.

Prvi komentari pojavili su se ubrzo po početku susreta jer ošrom oku navijača koji su utakmicu gledali na TV-u nije promaknuo detalj da su pojedini igrači imali raličit logo generalnog sponzora isprintan na naličju dresa. Neki su imali bijeli logo, ostali žuti i crveni.

„Na putu iz hotela primijetili smo kako nismo ponijeli cijelu garnituru za utakmicu. Dio je bio pakiran u jednoj kutiji, a dio u drugoj. Kad smo stigli na stadion, shvatili smo kako nije u busu i zato smo se malo pogubili. U uzvratu ćemo svi biti unisono obučeni,“ rekao je Julian Nagelsmann nakon susreta.

Uspjeli su se djelomično iskupiti već u drugom dijelu jer je netko iz njemačke delegacije u međuvremenu popravio dres Time Wernera, koji je u drugom dijelu zaigrao u istom dresu kao ostali.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka