vijest

0

Je li moguće? Kultni Nizozemac najavio mogući povratak nogometu: „Volio bih još malo igrati“

27.04.2020 09:03 | Germanijak/I.A.S.

Fizički je spreman, a igrački... U to, vjerujemo, apsolutno nitko ne sumnja...

Veličina slova A A A

Legendarni Nizozemac Arjen Robben izjavio je kako razmatra mogućnost da prekine igračku mirovinu te se vrati profesionalnom nogometu.

Ovaj fantastični krilni napadač umirovio se prošlog ljeta, a u svojoj bogatoj karijeri igrao je za Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid i Bayern Munchen.

Podsjećamo, na Germanijaku ste već imali prilike čitati presjek nizozemčeve karijere, ali iako smo tada vjerovali kako je on rekao svoju posljednju riječ, izgleda kako je još uvijek spreman za jedan „chat and cut“ na kojeg nitko nije pronašao odgovor:

U razgovoru za FC Bayern Podcast Nizozemac je priznao kako mu jako često prođe kroz glavu misao koja ga tjera da još malo igra nogomet:

„U početku, nogomet mi nije nedostajao ni najmanje“, prića 36-godišnjak pa nastavlja:

„Ali, posljednje vrijeme me svako toliko nešto „zasvrbi“ i sve mi je teže preći preko toga. Mislim da bih volio još malo igrati“, govori Nizozemac.

„Znate, kada ste u mirovini, više vas nitko ne čeka kao prije. Niste najvažniji u svojoj kući, a to najviše iskorištavaju moja djeca. Zato me ni nema toliko po tribinama, stalno sam u nekim obavezama koje prije praktički nisam ni doživljavao“, zaključio je 36-godišnjak.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka