vijest

0

Izjava Dalića odjeknula: Hit je u Engleskoj i ne silazi s naslovnica

19.11.2018 13:57 | Vecernji

"Najveća meta i cilj nam je Europsko prvenstvo, sigurno možemo ponoviti uspjeh sa Svjetskog prvenstva", rekao je, između ostalog, Dalić.

Veličina slova A A A

Hrvatska je u prvom izdanju Lige nacija porazom od Engleske na Wembleyu ispala iz elitnog razreda. Izbornik Zlatko Dalić razloge poraza na Wembleyu traži u nedostatku snage naših igrača

„Nismo se oporavili kako treba nakon utakmice sa Španjolskom. U zadnjih deset minuta igračima je pala koncentracija. U tom drugom poluvremenu Englezi nisu imali prilika, mi smo pak igrali dobro, no onda smo naivno primili dva gola iz prekida“, rekao je nakon utakmice Dalić. Izbornik se okreće kvalifikacijama za Euro 2020.

„Najveća meta i cilj nam je Europsko prvenstvo, sigurno možemo ponoviti uspjeh sa Svjetskog prvenstva. Ovo je sada bio veliki temelj za budućnost. U Ligi nacija su igrali mladi igrači, stvorili smo sinergiju s navijačima, to nam je dugo nedostajalo, oni će nas sada prati diljem svijeta. Nastavljamo dalje. Želimo ponoviti nešto slično na Europskom prvenstvu. Zato nam je poslužilo ovo natjecanje“, rekao je Dalić pa dodao:

„Kao trener imam uvijek visoke ambicije. Želim novi veliki rezultat s reprezentacijom.“

Što je još izbornik izjavio pročitajte OVDJE u nastavku teksta.

>POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka