vijest

0

Izgleda da je riješen misterij Heber: Žele ga dva kluba iz MLS-a

14.03.2019 21:36 | Germanijak

Službena verzija je da ne igra jer je još ozlijeđen, ali navodno se u pozadini cijele priče kuha njegov izlazni transfer.

Veličina slova A A A

Misterij Heber izgleda konačno je riješen. Naime, najbolji igrač i strijelac Riječana zadnju utakmicu odigrao je protiv Lokomotive na Rujevici još u prosincu, ali od tada ni traga ni glasa. Okej, zna se gdje je fizički, još je u Rijeci, ali kad će zaigrati? Službeni problem je da se još muči s ozljedom mišića, a Bišćan i društvo na pitanje što je s njim samo sliježu ramenima.

Sportske novosti doznaju kako je sve okej s njegovim mišićem, ali da se čuva jer se ponovo aktualizirao njegov odlazak iz Rijeke. Heber vamo, Heber tamo, tako se pisalo zimus, ali Brazilac je na koncu ipak ostao na Rujevici. No, čini se, ne zadugo.

Naime, za njega su zainteresirani njujorški klubovi iz MLS-a, New York City i New York Red Bullsi željeli bi otkupiti njegov ugovor. Prijelazni rok u SAD-u otvoren je do kraja prvog tjedna svibnja, tako da Mišković, Bišćan, Heber i društvo imaju još nešto manje od dva mjeseca za zaključiti ovu prodaju.

(foto: Action Images)

 

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka