vijest

0

„Čestitamo uključenima u donošenje Grezdine kazne jer je prekrasan primjer svima u društvu i sportu…“

05.06.2020 16:13 | Germanijak/M.N.

Nije trebalo dugo čekati komentar iz Rijeke.

Veličina slova A A A

Odlukom Disciplinske komisije HNS-a, Eros Grezda kažnjen je sa samo četiri utakmice pauze nakon fizičkog napada na Antonija Mirka Čolaka. Nije trebalo dugo čekati na komentar iz Rijeke, a objavu sa službene stranice prenosimo u cijelosti:

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, osvrnuo se na odluku Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza koja je Erosa Grezdu, nogometaša Osijeka, kaznila sa četiri utakmice zabrane nastupa nakon fizičkog napada i udaranja Antonija Čolaka, nogometaša Rijeke, nakon utakmice polufinala Kupa Hrvatske Rijeka - Osijek odigrane u nedjelju 31. svibnja na stadionu HNK Rijeka.

"Kazna je takva da ne zavrjeđuje nikakav komentar. Čestitamo uključenima u njeno donošenje jer je prekrasan primjer svima u društvu i sportu, a pogotovo djeci i mladima koji se bave nogometom i kojima su igrači Prve HNL uzori", rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Na kraju je ostao dojam da je disciplinska komisija HNS-a ovom odlukom propustila poslati glasnu i jasnu poruku da u nogometu, ali i sportu općenito, nema mjesta nasilju.

"Pregledom snimke utakmice s TV-a, kamerom koja snima širokim kutem pod kojim se vidi cijeli teren devedeset minuta, te svih sigurnosnih kamera koje su u tunelu i hodnicima stadiona, utvrdili smo ono što su svi već i znali, a to je da Grezda i Čolak niti jednom nisu bili u kontaktu niti su razmijenili niti jednu riječ, a kamoli uvredu te da je do udaranja došlo bez ikakvog povoda. U svakom slučaju što se nas kao kluba tiče, ta stvar je iza nas i okrenuti smo isključivo utakmicama pred nama", zaključio je Ivan Mance.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka