vijest

0

„Ispunjena“ tribina na derbiju Bundeslige

23.05.2020 16:41 | Germanijak/M.N.

Navijači su podržali sjajnu ideju te još jednom pokazali svoju ljubav prema klubu.

Veličina slova A A A

Bundesliga je prva od Liga petice nastavila s prvenstvom nakon dvomjesečne pauze. Međutim, zbog sigurnosti donesena je odluka da se utakmice igraju pred praznim tribinama.

Borussia M'gladbach je došla na ideju kako ipak ispuniti tribine te na taj način donekle omogućiti normalno održavanje utakmica. Naime, za današnji derbi protiv Bayera uprava kluba je omogućila navijačima da za 10 eura kupe svoje mjesto na stadionu na način gdje bi inače sjedili da bude postavljena kartonska kutija s njihovim likom.

Odaziv pristalica Die Fohlena je bio odličan jer je za današnji susret prodano ukupno 13 tisuća „kartonskih navijača“ pa tribine Borussija Parka ne izgledaju do kraja sablasno.

Nije ova ideja originalna, no rijetko se viđa takav odaziv i simbioza kluba i navijača.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka