vijest

0

Iranci Tancu: Želiš svojih 600 tisuća eura? Uzmi kofere i dođi u Teheran po njih

13.06.2019 10:50 | Germanijak

Stigla plaća.

Veličina slova A A A

Hrvatski nogometni trener Branko Ivanković obranio je nedavno s Persepolisom titulu prvaka u Iranu, ali imat će ogromnih problema s isplatom plaće i premija.

Kako piše Iranska novinska agencija, Tanac trenutačno ne može dobiti lovu jer je Iran pod američkim sankcijama i novac koji mu duguju ne može biti transferiran bankovnim putem pa mu je klub predložio isplatu u gotovini.

To ne bi bilo takav problem da je riječ o tisuću eura jer bi oni vjerojatno stali u kuvertu, ali problem je kako zagurati 600 puta toliko.

Persepolis duguje Ivankoviću 600.000 dolara u plaćama i bonusima, a bivši trener Dinama morat će doći s kovčegom i tjelohraniteljima te ga tako pokušati dotegliti do Hrvatske jer trenutačno nema alternativu.

Iranci su već pokušavali odraditi isplatu po principu „cash and carry“, ali posloprimci nisu bili tako sretni, Portugalac Carlos Queiroz, i njemački trener Winfried Schäfer (Esteghlal Teheran), su svoje poslodavce u Iranu prijavili Fifi jer nisu mogli do love, a tražili su slične iznose.

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka