vijest

0

Inter opet otvorio dosje Modrić: Sprema se mega trampa na relaciji Madrid - Milano

08.01.2019 17:51 | Germanijak/A.V.

Inter u lovu na zlato, stoji na naslovnici današnje Gazzette.

Veličina slova A A A

Kad pročitate naslov „Modrić ide u Inter“ vjerojatno vam se digne kosa na glavi. Ne ponovo, pomisli svaki sportski ljubitelj dok gleda u taj naslov, ali ovaj put priča o mogućem prelasku Zlatne lopte u Inter ponovo pije vodu jer ju je objavila poznata talijanska sportska tiskovina na naslovnici.

La gazzetta dello Sport piše - „Inter u lovu na zlato“ u kojoj tvrde kako će Interovi direktori i Wanda Nara, Icardijeva partnerica i agentica, sjesti za stol i pregovarati o Icardijevoj novoj plaći, ali ne po uvjetima koje traži glasovita talijanska sponzoruša.

„Mauro vrijedi devet milijuna eura godišnje i točka,“ nedavno je blebnula, a svi talijanski mediji brže bolje prenijeli.

Inter s druge strane ima nešto skromniju procjenu njegovih kopački, oni bi ponudili sedam milijuna eura i izbacili odštetnu klauzulu koja prema postojećem slovu ugovora stoji na 115 milijuna eura.

Wanda na to naravno neće pristati, ali ništa zato, jer Gazzetta tvrdi kako bi ga direktor Giuseppe Marrotta najradije poslao u Real Madrid. Kraljevski klub sramežljivo se raspituje o Icardiju već godinama, ali u posljednje vrijeme, preciznije u protekloj polusezoni, priča se ponovo aktualizirala jer u Madridu panično tragaju za golgeterom.

Crno-plavi, vjerujemo dobro znate, žele Luku Modrića, koji odbija produljiti s Real Madridom. Logično bi bilo pokušati dogovoriti trampu, a talijanski mediji pišu kako je ta ideja pala napamet i čelnicima Reala i Intera.

Inter bi poslao Icardija u Madrid, Real Luku u Inter i svi zadovoljni… Icardijeva žena suprugu bi osigurala željenu plaću, a Inter bi dobio Modrića za plaću koju sad isplaćuje Icardiju.

 

(foto: Action Images)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka