vijest

0

Igrao na Mundijalu u Rusiji, ušao u najbolje godine karijere pa završio u zatvoru zbog korone

11.05.2020 20:03 | Germanijak/I.G.

Nanizao je incident na incident i završio iza rešetaka.

Veličina slova A A A

 

Pandemija koronavirusa brojnim ljudima je donijela mnogo briga, kako na zdravstvenom, tako i na poslovnom planu, ali rijetki će završiti u zatvoru poput protagonista sljedeće priče.

Nogometni reprezentativac Tunisa, Hamdi Nagguez, za vrijeme se pandemije vratio u domovinu, da bi prije dva tjedna prekršio pravila karantena zbog čega ga je zaustavila policija. Ne bi to samo po sebi vjerojatno bilo toliki problem, da 27-godišnji igrač litavske Suduve nije potom zaredao s još nekoliko prekršaja na rubu kaznenog djela.

Nakon što je zaustavljen, snage reda i mira ustanovili su kako nema važeću vozačku dozvolu, a Nagguez se potom verbalno obrušio na policajce te je on priveden i od tada se nalazi iza rešetaka.

Presuda je stigla ekspresno te mu je određena nepravomoćna kazna zatvora od četiri mjeseca, a njegov odvjetnik je najavio žalbu.

Inače, Nagguez je prošlog ljeta stigao u Suduvu, a za Tunis je nastupio 22 puta, a odigrao je i dvije utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Paname i Belgije.

 

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka