vijest

0

Igrači i trener Dinama posjetili izložbu “Dinamovo proljeće” (FOTO)

11.02.2019 14:07 | Germanijak/N.R.

Predvođeni trenerom Nenadom Bjelicom, igrači Dinama posjetili su danas izložbu “Dinamovo proljeće” koja je otvorena prošlog vikenda u Galeriji Kranjčar.

Veličina slova A A A

Kapetan Arijan Ademi, Emir Dilaver, Marin Leovac, Dominik Livaković, Izet Hajrović prošetali su se bogatom Dinamovom poviješću i sa zanimanje pogledali izložene artikle, te postavljali pitanja oko mnogih legendarnih Dinamovih igrača i utakmica.

Predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi” Juraj Čošić u ime organizatora izložbe pozdravio je igrače i zahvalio im na dolasku naglašivši kako upravo zahvaljujući njima i njihovom uspjehu je cijela izložba, ali ostatak programa “Dinamovo proljeće” organizirano od strane brojnih volontera. Igračima se poželjelo sreću uoči utakmice u Češkoj te naglašeno kako potporima njima nije nikad upitna.

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su im osim kataloga izložbe i šala Udruge “Dinamo to smo mi” poklonjene i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu “Dinamovo proljeće”. Dogovor je na kraju pao da se piva ispije tek nakon pobjede u Češkoj.

Radno vrijeme izložbe je od ponedjeljka do petka od 11 do 19h, a subotom od 11 do 14h, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Osim izložbe u sklopu “Dinamovog proljeća” Udruga “Dinamo to smo mi” organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank?!. Ulaznice po cijeni od 60 kuna mogu se kupiti u svim Vivas Barovima, Pivnici Mali Medo, Pivovari Medvedgran, Fakin Craf Baru, BBB Fan Shopu i na prodajnim mjestima Eventima.

(Foto: Dinamo to smo mi)

 

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka