vijest

0

Igrač Hajduka odlazi u Francusku bez kune odštete?

16.05.2019 16:00 | Germanijak

Je li Hajduk ispravno postupio u slučaju jednog od svojih nekadašnjih najboljih igrača?

Veličina slova A A A

Mladi Zagrepčanin Fran Tudor bio je prije tri sezone jedna od udarnih igala Hajduka i kapital za kvalitetnu prodaju i zaradu. U vrijeme svojedobno veoma hvaljenog trenera Damir Burića nosio je Hajduk do dobrih igara rame uz rame s Nikolom Vlašićem i Antom Ercegom. Također, pamtimo njegov odličan gol za reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Meksika u Los Angelesu.

Splitski klub tada nije htio prodati mladog Tudora s obzirom da se bližilo pretkolo Europske lige, htjelo se zadržati jezgro momčadi, a naredni izazovi viđeni su i kao prilika da mladim igračima dodatno poraste cijena.

Bivši omladinac Dinama i Zagreba je iskusio na vlastitoj koži što znači stagnirati u nogometno nezdravoj sredini, odnosno ligi. Danas, tri godine poslije, skupa minute na kapaljku, najviše kada još jedan Zagrepčanin, Josip Juranović, nije spreman.

Tudor bi napokon mogao dobiti priliku za novu igračku afirmaciju i svjež početak. Napori njegovih menadžera bi uskoro mogli uroditi plodom. Kako prenosi index.hr, Strasbourg je zainteresiran za Tudora, a ako se transfer realizira, na konto Hajduka neće sjesti ni jedna jedina lipa s obzirom da Tudoru ističe ugovor. Prema informacijama, još se dogovaraju uvjeti zarade koju bi 23-godišnji Tudor trebao ostvarivati.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka