vijest

0

Igrač druge momčadi Hajduka pozitivan na COVID-19, odgođene dvije utakmice

15.09.2020 17:52 |

Igrač se osjeća dobro i nema nikakve simptome.

Veličina slova A A A

Jedan igrač druge momčadi Hajduka pozitivan je na Covid-19 te su stoga odgođene utakmice Druge HNL Hajduk II - Sesvete, koja se trebala igrati 16. rujna na Poljudu, te Solin - Hajduk II, koja je bila predviđena za 19. rujna, objavili su iz Hajduka na svojim službenim stranicama.

Priopćenje kluba prenosimo u cjelosti:

Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus.

Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu 16. rujna na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.

Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.

Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji.

(foto: Marko Prpic/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka