vijest

0

I to se dogodilo: Lokomotiva posudila igrača Dinamu

03.09.2019 13:59 | Germanijak/I.M.

Posao kojem se nismo nadali.

Veličina slova A A A

Teško je uopće i pobrojati koliko je transfera i posudbi bilo na relaciji Maksimir - Kajzerica u proteklih desetak godina. U pravilu je Dinamo bio taj koji posuđuje hrpu igrača Lokomotivi ili kupuje od njih, a mnogo puta se dogodilo i da igrači otpušteni od strane Modrih drugi dan potpišu za društvo na Kajzerici. 

No, ovaj puta bilježimo i jedan suprotan slučaj. Naime, lokosi su posudili igrača maksimirskom klubu!

U pitanju je Luka Hujber, 20-godišnji desni bek koji će u nastavku sezone braniti boje druge momčadi Dinama koja se natječe u 2. HNL!

Na Kajzerici za njega više nije bilo mjesta nakon što je na posudbu stigao Sadegh Moharrami, a tu je i odlični Fran Karačić, kandidat za seniorsku reprezentaciju australije. 

Hujber je u Lokomotivu stigao s 14 godina, a ponikao je u Mladosti iz Cernika. Za seniorsku momčad iz Novog Zagreba debitirao je u sezoni 2016./2017., u narednoj sezoni 2017./2018 bio je najmlađi strijelac sezone Prve HNL postigavši gol u 8. kolu Interu iz Zaprešića s točno 18 napunjenih godina, jednim mjesecom i 25 dana. Prema dogovoru klubova, posudba će trajati do kraja sezone. 

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka