vijest

0

Humanitarni spektakl danas na Šalati: Čilić, Babo, Modrić, Mandžo...

12.06.2019 11:52 | Germanijak

Turnir "Gem, Set, Hrvatska" u organizaciji Zaklade "Marin Čilić" danas će pokušati prikupiti sredstva za OŠ Tordinci.

Veličina slova A A A

Na legendarnim teniskim terenima na zagrebačkoj Šalati danas će se igrati humanitarni i sportski spektakl "Gem, Set, Hrvatska" u organizaciji Zaklade "Marin Čilić". 

 

Program će početi oko podneva planiranim otvorenjem „Tennis Villagea“ s besplatnim radionicama za djecu. U isto vrijeme počet će i sportske radionice, a na centralnom terenu u 14 sati posjetitelje očekuje ekshibicijski meč naših proslavljenih tenisača. Sam humanitarni turnir na kojem će nastupiti najveće hrvatske sportske zvijezde počet će u 16 sati popularnim „round robinom“, odnosno razigravanjem po skupinama.

 

Uz hrvatske tenisače Marina Čilića, Matu Pavića, Ivana Dodiga, Ivu Majoli, Jelenu Kostanić Tošić, Tenu Lukas, Matu Delića, Lovru Zovka, Ivana Ljubičića, nastupit će i zvijezde hrvatskoga sporta, Luka Modrić, braća Martin i Valent Sinković, Bojan Bogdanović, Marijo Možnik, a sav prihod od turnira bit će uplaćen za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta Osnovne škole Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koja na 125 učenika u deset razreda nema pošteno igralište ni dvoranu.

 

 

(foto: Pixsell, Instagram)

 

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka