vijest

0

Humanitarni listić u podne: Tvrtko Pajalić tipuje za Marijanine obroke

02.08.2020 12:00 | Germanijak/I.M.

Četiri nogometna para na današnjem humanitarcu.

Veličina slova A A A

Nakon što je prošlog tjedna Frane Tomislav Kojić promašio samo jedan par, nadamo se kako će danas bolje sreće biti Tvrtko Pajalić.

Našeg današnjeg humanitarca znate kao vrsnog igrača futsala, koji je nedavno kompletirao transfer u kultnu Gimka Uspinjaču. Karijeru je u mlađim kategorijama počeo upravo u Uspinjači, a između dva mandata u bivšem prvaku Europe igrao je za Alumnus te kratko za Nacional.

Pajalić je na svoj listić stavio četiri nogometna para. Prvi počinje u 17:30, a na otvaranju BiH Premijer lige traži pobjedu branitelja naslova Sarajeva koji gostuje kod Krupe. Preostala tri para su u večernjem terminu. Bitku za posljednje mjesto u Prvoj HNL započinju Orijent i Istra, a naš gost vjeruje da ovosezonski prvoligaš neće izgubiti. Jednak ishod traži i na susretu Sassuola i Udinesea, dok je posljednji par Genoa – Verona. S obzirom na to da je zadnje kolo i da Genoa ima samo jedan bod prednosti pred zonom koja vodi u drugu ligu, pobjeda domaćina čini se kao sasvim realan scenarij.

Ukupan tečaj na ova je četiri para 4.74, a potencijalni dobitak koji je Tvrtko namjenio Marijaninim obrocima, iznosi 1.896 kuna.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov GrcićTomislav Gondžić, Viki Ivanović, Tomislav Lubenjak, Ivan Erslan, Ava Karabatić, Jasen Chelfi, Gordan Giriček i Bernard Perić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 168.496 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka