vijest

0

Humanitarni listić u podne: Mislav Miličević tipuje za Dječji dom u Nazorovoj

15.09.2019 12:00 | Germanijak

Tri nogometa i košarka.

Veličina slova A A A

Gost našeg današnjeg Humanitarnog tiketa u podne je kolega Mislav Miličević, novinar i voditelj na Radiju 101, a on je za ovu priliku odigrao tri nogometna para i jedan košarkaški.

Prvi par igra mu se već u 14 sati, a u finalu košarkaškog SP-a Mislav je odigrao da će Luis Scola zabiti preko 17,5 poena. U dvoboju SPAL-a i Lazija odigrao je dvojku, a gostujuću pobjedu probat će pogoditi i u susretu Watforda i Arsenala. Za kraj se dotaknuo i derbija kola u Prvoj HNL i uplatio kako će obje momčadi zabiti.

Ukupan tečaj na njegovom listiću jest 9.77, a to znači da će mu dobitak na 400 kuna koje daje Germania Sport kladionica biti 3.908 kuna. Njega je naš današnji gost namijenio Dječjem domu u Nazorovoj.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto, Maida Arslanagić, Ivan Šimac, Emil Nikolić, Pavo Marković, Toni Živković, Hrvoje Herceg, Žuvi, Hrvoje Ban, Sanjin Španović, Siniša Žunec, Marko Gaćina, Dubravko Miličić, Ilko Ćimić, Hrvoje Krešić, Goran Stojanović, Neven Perok, Hrvoje Penava, Andrija Bakula, Tarik Filipović, Matija Matko, Dean Kotiga, Matko Saltarić, Karlo Uljarević, Ivica Šimić, Kristina Bokanić, Marko Vidalina, Jakov Katalinić, Luka Presl, Leonarda Lujić, Danijel Maoduš, Vlatka Koren, Marko Šivak, Mate Svalina, Anton Mezulić, Vladimir Poredski, Zdenka Kovačiček, Goran JovovićJurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav Koprić, Dražen Bagarić, Ivan Ščapec, Admir Hasančić, Vjekoslav Paun, Karlo Kazinoti, Ivan Škvorc, Zlatko Škorić, Marko Tomas, Jakov GrcićTomislav Gondžić i Viki Ivanović, a u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

(foto: Germania Sport kladionica)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka