vijest

0

Humanitarni listić u podne: Matija Blažičević tipuje za Malu kuću u Petrinji

13.10.2019 12:00 | Germanijak

Nogometni listić našeg današnjeg gosta.

Veličina slova A A A

Prije tjedan dana naša estradna ikona Lidija Bačić odigrala je listić za udrugu Krijesnica, ali nažalost bez uspjeha. Dogodio nam se vikend s puno iznenađenja na europskim travnjacima, te i dalje čekamo na novu dobitnu kombinaciju nakon izvjesnog vremena.

Ovog puta naš humanitarac je Matija Blažičević, MMA borac lake kategorije i stručni sukomentator ovog sporta, kojeg možete čuti u prijenosima MMA evenata u eteru Fight Channela ''glas uz glas'' s najvećim novinarskim autoritetom kad je riječ o miješanim borilačkim sportovima, Markom Petrakom.

U ovom nogometom siromašnijem vikendu, s obzirom da je sveden samo na reprezentativne utakmice, Matija se odlučio odigrati na golijadu u susretu Kazahstana i Belgije. Gosti su prvi osigurali plasman na Euro pa će danas biti raspucani, smatra naš gost koji se okladio na četiri ili više golova na susrtetu.

Također, vjeruje da će golova biti i na okršaju na Crnom kontinentu. JAR i Mali će oba zabiti po gol, smatra Matija.

Na posljednja dva para odlučio se za čiste jedinice, Argentini je dao prednost doma protiv Ekvadora, odnosno Poljskoj protiv Makedonije.

Na ulog Germania Sport kladionice od 400 kuna, potencijalni dobitak iznosi 4.180 kuna, a Matija ga je namijenio Maloj kući u Petrinji, mjestu okupljanja djece s teškoćama u razvoju.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav Gondžić i Viki Ivanovića u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka