vijest

0

Humanitarni listić u podne: Mario Herceg tipuje za udrugu Jedni za druge

05.12.2019 11:41 | Germanijak

Ponovno pet nogometnih parova.

Veličina slova A A A

Bekovi Futsal Dinama jednostavno – nemaju sreće. Nakon što je u utorak Kristian Čekol „izvisio“ za samo jedan par, sinoć je iste nesreće bio Vito Gagulić koji je u igri za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji pogodio četiri od pet parova. „Kratak“ je ostao tek na paru Gorica – Slaven Belupo. Vito je igrao jedinicu, a u polufinale kupa je neočekivano prošao Slaven Belupo.

S obzirom na to da su Dinamovi napadači za „stativu“ promašivali golove, vidjet ćemo hoće li uspješniji biti vratar Futsal Dinama Mario Herceg koji je odigrao jedan dosta „ziheraški“ listić s najvećim tečajem od 1.90.

„Iako ponuda za danas nije najbogatija, igram na Arsenal, Sheffield United, Parmu, Flamengo i Budućnost. Sve jedinice!“, tvrdi Herceg.

Ukupni tečaj na Hercegovom listiću iznosi 10,27, a potencijalni dobitak 4.108 kuna Dinamov golman je namijenio udruzi Jedni za druge, koja će biti dio prvenstveno-humanitarnog spektakla Sveti Nikola u plavoj Ciboni, a koja je osnovana s ciljem prevencije ovisnosti te psihosocijalne rehabilitacije i resocijalizacije istih, te djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, a također i s ciljem unapređenja mentalnog zdravlja i pružanja psihološke pomoći u najširem smislu, te poticanja osobnog rasta i razvoja, a u skladu s općim društvenim interesima. Udruga sukladno ciljevima djeluje na području preventivnog djelovanja, unapređenja i zaštiti zdravlja.

„S obzirom na to da sam ove godine došao u Futsal Dinamo, ovo će biti moja prva utakmica u Ciboni. Vidio sam na YouTubeu atmosferu s dosadašnjih utakmica u toj legendarnoj dvorani, a ovim putem pozivam sve da nam se pridruže u subotu i još jednom napunite Draženov dom“, rekao je za kraj Herceg.

Podsjetimo, na stranicama Germanijaka povremeno objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan VukušićIvica VrdoljakMarijo MožnikVeselin ĐuhoJosip BarišićEttoMaida ArslanagićIvan ŠimacEmil NikolićPavo MarkovićToni ŽivkovićHrvoje HercegŽuviHrvoje BanSanjin ŠpanovićSiniša Žunec, Marko GaćinaDubravko MiličićIlko ĆimićHrvoje KrešićGoran StojanovićNeven PerokHrvoje PenavaAndrija BakulaTarik FilipovićMatija MatkoDean KotigaMatko SaltarićKarlo UljarevićIvica ŠimićKristina BokanićMarko Vidalina, Jakov KatalinićLuka PreslLeonarda LujićDanijel MaodušVlatka KorenMarko ŠivakMate SvalinaAnton MezulićVladimir PoredskiZdenka KovačičekGoran Jovović,  Jurica Bićan,  Tomislav Sporiš, Miroslav KoprićDražen Bagarić, Ivan ŠčapecAdmir HasančićVjekoslav PaunKarlo KazinotiIvan ŠkvorcZlatko ŠkorićMarko TomasJakov GrcićTomislav GondžićViki Ivanović i Tomislav Lubenjaka u njihovo ime ukupno smo donirali 159.870 kuna.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka