vijest

0

Humanitarni listić u podne: Igrači Futsal Dinama tipuju za pet dobrotvornih udruga!

02.12.2019 09:15 | Germanijak

Germania Sport kladionica uključila se u humanitarnu akciju Futsal Dinama Sveti Nikola u plavoj Ciboni.

Veličina slova A A A

Nakon slavlja u prošlom kolu protiv AFCU-a u Splitu, Futsal Dinamo okreće se FC Splitu kojeg dočekuje u subotu 7. prosinca u KC Dražen Petrović, u prvenstveno-humanitarnom spektaklu u sklopu akcije Sveti Nikola u plavoj Ciboni.

Kao gosti Futsal Dinama, u Ciboni će prisustvovati i članovi pet udruga i ustanova koje se bave dobrotvornim radom. Plavi Sveti Nikola podijelit će im razne poklon pakete, a Futsal Dinamo i njegovi članovi donirat će udrugama određeni novčani iznos od prodaje ulaznica za tu utakmicu.

>>> Više o ulaznicama.

U cijelu akciju uključili su se Germanijak.hr i Germania Sport kladionica koji, ponajviše putem svojeg Humanitarnog listića, imaju dugogodišnju tradiciju humanitarnog djelovanja.

Germanijak.hr jednom tjedno objavljuje listić kojeg ispunjava poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati tri do šest parova iz kladioničarske ponude Germania Sport kladionice, a u njihovo ime Germania Sport uplaćuje 400 kuna na odigrani listić. Sav mogući dobitak ide u dobrotvorne svrhe, na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Na Humanitarnom listiću do sada je sudjelovao priličan broj igrača Futsal Dinama, a uspješni su za sada bili Hrvoje Penava koji je zaradio 2.780 kuna za Centar za rehabilitaciju Zagreb te Jakov Grcić koji je osvojio 3.068 kuna za udrugu Krijesnica. Germania Sport kladionica do sada je uplatila ukupno 159.870 kuna putem Humanitarnog listića.

Od ponedjeljka do subote, šest igrača Futsal Dinama će svaki dan u podne odigrati Humanitarni listić za jednu od pet udruga koje će biti dio spektakla u Ciboni, a potencijalni dobitak s istoga Germania Sport kladionica uplatit će spomenutoj udruzi. U subotu 7. prosinca, na dan utakmice, odigrat će se listić čiji će se potencijalni dobitak podijeliti na pet dijelova, a Germania Sport kladionica će, u slučaju da niti jedan ovotjedni listić ne prođe, potencijalni dobitak s posljednjeg listića ravnopravno podijeliti udrugama koje sudjeluju na prvenstveno-humanitarnom spektaklu u KC Dražen Petrović.

Želimo puno sreće svi sudionicima, a priče o gostima Futsal Dinama u KC Dražem Petrović ove subote možete pročitati ovdje:

> Palčići: Najmanja, a najhrabrija grupa u Hrvatskoj

> Udruga Sveti Vinko Paulski: Ovaj događaj znači nam jako puno

> Jedni za druge: Oni su baš to - Jedni za druge i u Cibonu dolaze u velikom broju

> Down Syndrome centar Pula: Jedina su ustanova takve vrste u Hrvatskoj, a hvale je i globalne institucije

> Judo klub osoba s invaliditetom Fuji: Pomažu svojim članovima da se popunu na najvišu planinu

(foto: Germania Sport kladionica)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka