vijest

0

HNS odlučio gdje će se igrati utakmice protiv Slovačke i Gruzije

11.07.2019 13:27 | Germanijak

Odredili domaćinstvo kvalifikacijskog susreta protiv Slovačke i prijateljske utakmice s Gruzijom.

Veličina slova A A A

U Zagrebu je danas održana 15. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza pod ravnanjem predsjednika Saveza Davora Šukera, izvijestio je HNS.

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o domaćinstvima posljednje dvije domaće utakmice hrvatske reprezentacije ove kalendarske godine. Hrvatska će posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2020., protiv Slovačke 16. studenoga u 20:45 sati, odigrati na stadionu HNK Rijeka. Tri dana kasnije, Vatreni će u prijateljskoj utakmici odmjeriti snage s Gruzijom na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Nadalje, IO je usvojio sve odluke potrebne za odigravanje Prve i Druge HNL u natjecateljskoj godini 2019./20. Među važnim novostima vrijedi izdvojiti da će klubovi moći unijeti 12 zamjenskih igrača u zapisnik, u kojem trebaju biti najmanje četiri igrača koji su najmanje četiri godine u razdoblju od 12. do 19. godine bili registrirani za klub HNS-a.

Također, izmijenjena je Odluka o sustavu stalnih natjecanja na način da od natjecateljske godine 2020./21. više neće biti kvalifikacija za Prvu HNL, već samo posljednji klub ispada, a prvak Druge HNL ulazi izravno.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka