vijest

0

Harden demolirao unajmljenu vilu, vlasnik ga tužio

13.09.2019 08:37 | Germanijak/V.R.

Vlasnik luksuzne vile dosudio korake.

Veličina slova A A A

Najbolji strijelac NBA lige prošle sezone James Harden suočio se sa sudskom tužbom od strane čovjeka koji mu je iznajmio luksuznu vilu na Beverly Hillsu, elitnom predjelu Los Amgelesa.

Harden je navodno lagao o tome kako namjerava koristiti vilu od skoro 1400 kvadratnih metara, osam spavaćih soba, teretanom, welnessom, vinskim podrumom i bazenom.

Vlasnik vile George Santopietro tvrdi da je potpisan ugovor u kojem stoji da će popularni ''Brada'' koristiti vilu isključivo za odmor i opuštanje u trajanju od tjedan dana, za što je platio 82.200 dolara. Također, ugovorom je jasno definirano kako se u kući ne smije nalaziti više od sedam odraslih ljudi u istom trenutku. Veće okupljanje od toga smatralo bi se zabavom, a za to Santopietro naplaćuje 150.000 dolara za tjedan.

Vlasnik u tužbi navodi kako je Harden priredio barem dva partyja sa nazočnih ne manje od 15 ljudi. Također, tvrdi kako je uništen inventar, a i da su susjedi pretrpjeli ometanje i buku. Traži minimalno 300.000 dolara kako bi pokrio uobičajeno cijenu za taj aranžman.

Santopietro također tvrdi da je MVP NBA lige 2018. itekako bio svjestan da planira priređivati zabave pri potpisivanju ugovora, te samim time mu lagao u lice. Shodno tome, planirana je i tužba za prevaru.

Navodi i da je probao privatno riješiti nesuglasice, bez tužbe, no kako nije naišao na suradnju od strane Hardena, podnio je tužbu.

Budući da odrađuje šestogodišnji ugovor vrijedan 228 milijuna dolara, ne vjerujemo kako će cijela situacija previše financijski potresti beka Houston Rocketsa.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka