vijest

0

Hajduk uzima Dinamu „novog Nikolu Moru“

16.05.2020 08:39 | Germanijak

Bili imaju priliku uzeti jednog od najvćih talenata iz modrog inkubatora.

Veličina slova A A A

Prošlo je od toga preko jedno desetljeće, točnije, na ljeto 2009. godine, Dinamo je ponovno „zagrabio“ u dalmatinski bazen i osigurao usluge tada još dječarca Nikole More. Mladi Solinjanin se odlično razvijao na Maksimir, a osim dvije teže ozljede, uspio je odlično stasati te je sada sa 22 godine na leđima jedna od najvažnijih karika u veznom redu 'plavih'.

Istim stopama išao ej jkoš jedan mladić koji je sada nositelj Dinamove U15 momčadi i hrvatske reprezentacije u tom uzrastu. Riječ je o Dini Kegalju, 15-godišnjem veznjaku koji igra na sličnim pozicijama kao i Moro, a on je u Dinamo stigao prije tri godine – iz redova Hajduka.

S vremenom je postao nositelj igre kluba i reprezentacije, a s obzirom da je 2017. potpisao trogodišnji ugovor, on mu istječe za mjesec dana te je prema informacijama Sportskih novosti, klub s Poljuda stupio u kontakt s njegovim agentom.

Kegalj je inače rodom iz Podstrane u kojoj se i nalazi nakon izbijanja pandemije koronavirusa, a hoće li ga 'Bili' uspjeti privoljeti u svoje redove, ostaje tek vidjeti.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka