vijest

0

Hajduk odbio tri milijuna eura za igrača oko kojeg Tudor planira izgraditi budućnost

31.07.2020 13:28 | Germanijak/I.A.S.

Tako su se i za Juranovića navodno odbijale ponude teške 1,5 milijuna eura...

Veličina slova A A A

U razgovoru za talijanske medije, bivši sportski direktor Hajduka, Saša Bjelanović, otkrio je kako su „Bili“ odbili ponudu za Marija Vuškovića još dok je on bio dio kluba.

Vušković tada još nije upisao niti jedan nastup za seniorsku momčad, ali je njegov talent bio toliko velik da je navodno Fiorentina za njega ponudila tri milijuna eura. Hajduk je to odbio.

Ove sezone, Vušković je silom ne prilika „uletio“ u prvi sastav Hajduka. Odigrao je ukupno 10 utakmica, zabio jedan (i to jako lijep) pogodak, ali je pored svih svojih kvaliteta pokazao kako njegova igra još uvijek ima dosta mana (utakmica protiv Rijeke) i kako mu je potrebno iskustvo i sazrijevanje prije nego li postane spreman biti uspoređivan s igračinom kao što je Leonardo Bonucci.

''Puno klubova je zainteresirano za Marija. Uspoređuju ga s Bonuccijem, igrač je s karakterom i jakom osobnošću. Ima puno prostora za napredak. Dok sam bio sportski direktor Hajduka, kad još nije debitirao za prvu momčad, dobili smo ponudu tešku tri milijuna eura od Fiorentine. Odbili smo jer je politika kluba bila da ne puštamo mlade igrače vani dok ne zaigraju za prvu momčad. Nakon restarta počeo je gotovo svaku utakmicu. Bilo bi ga šteta sad pustiti, ali svi klubovi u Hrvatskoj žive od prodaje igrača. Znam da je puno talijanskih klubova zainteresirano za njega'', rekao je Bjelanović.

Podsjećamo, Saša Bjelanović veći dio svoje igračke karijere proveo je upravo u Italiji pa njegova riječ u tamošnjim medijima ima dodatnu težinu budući da je on i više nego dobro upoznat s zahtjevima nogometa na Čizmi.

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka