vijest

0

Hajduk nema pojma o dolasku reprezentacije: Saznali smo za to iz medija

12.06.2019 14:10 | Germanijak

Na Poljudu ostali zatečeni odlukom HNS-a.

Veličina slova A A A

HNS je jutros izvijestio kako će Hrvatska i Mađarska zaigrati na Poljudu u listopadu u sklopu kvalifikacija za Euro, ali Hajduk o tome nije imao pojma.

"Nismo dobili nikakvu službenu informaciju o toj vijesti, za nju smo doznali iz medija", jedini je za sada službeni komentar s Poljuda.

 

 

Bili su bili na sastanku s HNS-om prije nekoliko tjedana i raspravljali o mogućem povratku u Split, ali nikakva konkretna odluka nije donesena. Hajduk je u prijavi savezu tražio organizaciju utakmice sa Slovačkom ili Mađarskom, a Dalić je jučer potvrdio da je povratak u najveći dalmatinski grad želja i njegovih igrača.

Zahlađenje odnosa na relaciji HNS - Split dovelo je do šuma u komunikacijskom kanalu, ljudi iz Saveza donijeli su odluku bez ikakvih konzultacija s ljudima iz Hajduka te su bez kontakta s njima objavili vijest na službenoj stranici.

Reprezentacija nije igrala na Poljudu od remija 1:1 protiv Italije kad je na tranvnjaku Hajdukovog stadiona iscrtana svastika. Posjet reprezentacije Omišu prije nekoliko dana bio je generala proba za povratak u Dalmaciju, a danas je i službeno potvrđeno, barem s HNS-ove strane, kako će se Vatreni u listopadu vratiti u Split.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka