vijest

0

Hajduk nastavlja s akcijom „Uvik u srcu“ (VIDEO)

29.05.2020 20:36 | Germanijak/M.N.

U splitskom klubu osmislili su kako zahvaliti navijačima te im na simboličan način omogućiti da budu uz njih u završnici sezone…

Veličina slova A A A

Hajduk je nastavio s akcijom „Uvik u srcu“ kojom se zahvaljuje sezonskim pretplatnicima, a sada u splitskom klubu žele privući i ostale navijače da postanu sezonski pretplatnici.

Objavu kluba o akciji prenosimo u cijelosti:

Akcija ''Uvik u srcu'' nastavlja se i dalje. Od danas svi navijači koji nisu pretplatnici Kluba mogu također osigurati svoje mjesto na tribinama stadiona Poljud do kraja aktualne natjecateljske sezone. Po cijeni od 100 kuna za pet prvenstvenih domaćih utakmica vaše se ime može naći među tisućama pretplatnika čija imena od danas krase Istok poljudskog stadiona.

Svatko tko želi imati svoje ime u crveno-plavom srcu će prilikom kupnje u Fan shopu Poljud dobiti zamjenske ulaznice za sve Hajdukove domaće utakmice do završetka sezone 2019/2020. Svi oni koji online kupnjom žele da njihovo ime bude upisano među tisućama srca će ulaznice će dobiti poštom na adresu koju će ostaviti prilikom web shop kupovine.

Kupnjom ove pretplate ostvaruje se pravo na popust od 20% na cjelokupni asortiman u web shopu, a kod za kupnju bit će poslan na mail nakon zaključenja kupovine pretplate.

Ispunimo Poljud srcima i ljubavlju do posljednjeg mjesta!

Uvik u srcu - da ti srce bude na mistu!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka