vijest

0

Guardiola Kovaču: Kad ponudiš 100 milijuna eura, možeš započeti pregovore

27.10.2019 09:11 | Germanijak

Bayern je cijelo ljeto ganjao Sanea i nije uspio, a u siječnju će pokušati dovesti još jednu zvijezdu Manchester Cityja.

Veličina slova A A A

Manchester City i minhenski Bayern trebali bi uskoro sjesti za pregovarački stol, ali Pep Guardiola odmah je obavijestio Niku Kovača otprilike koliko će ga koštati angažman mlade zvijezde aktualnog prvaka engleske.

Naime, City traži 100.000.000 eura za Gabriela Jesusa. Brazilac drži svijeću Sergiju Agueru i dojadilo mu je sjediti na klupi zbog slavnog Argentinca, nije problem samo ova sezona, nego činjenica da već tri sezone čeka svoju priliku u udarnoj momčadi.

U prošloj utakmici protiv Aston Ville (3:0) dobio je priliku u udarnoj momčadi, ali to mu je bio tek četvrti nastup od prve u Premier ligi ove sezone. Unatoč tome, Guardiola ga smatra vrijednim članom momčadi i dugoročnim nasljednikom 31-godišnjeg Aguera i zato ga ne planira olako pustiti u siječnju... Ni na ljeto. Ali ako ga već želite, dobro ćete ga platiti, valjda je pomislio Guardiola kad je obavijestio Kovača za cijenu.

Bayern je cijelo ljeto ganjao Leroya Sanea, za kojeg je City tražio sličan iznos, ali kako Građani nisu htjeli pristati na 80.000.000 funti, koliko je najviše ponudio Kovač, na koncu se nisu dogovorili. Sad Bavarci navodno žele Jesusa, ali čini se kako ih čeka ista muka kao i sa Saneom.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka