vijest

0

Greek Freak oštar na jeziku: Nikad ne bih radio ono što radi Kawhi (VIDEO)

08.11.2019 08:28 | Germanijak/I.A.S.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice uputio je oštru kritiku prošlogodišnjem MVP-u finalne serije.

Veličina slova A A A

Giannis Antetokounmpo jučer je u kratkom televizijskom intervju dao svoje viđenje nove sezone kao i situaciju u kojoj se našao njegov ponajveći konkurent u borbi za titulu MVP-a i vrlo vjerojatno najbolji two-way igrač u modrenom NBA-u, Kawhi Leonard.

Giannis je rekao kako ne želi biti bezobrazan i povrijediti nečije osjećaje, ali ističe kako njemu nitko ne bi mogao zabraniti da igra jer je sezona "dugčka". Dodao je kako je liga po tom segmentu izvrsna te da kroz sezonz igrač dobije 21-22 dana za odmor što je po njemu i više nego dovoljno da igrač u potpunosti bude spreman za sve što ga slijedi.

Osvrnuo se i na trenutnu situaciju u njegovoj momčadi, pojasnio je kako je kemija u momčadi na vrhunskoj razini te kako su za to najzaslužnije gostujuće utakmice budući da tada uvijek nastoje zajedno večerati što je ujedno i svojevrsni team-building.

Za kraj dodajemo kao Giannis u početku sezone u prosjeku bilježi 29 poena, nestvarnih 14.3 skokova i 7.6 asistencija te kako njegovi Bucksi nakon osam odigranih utakmica imaju veoma dobar omjer 6-2.

U nastavku teksta pogledajte što je sve točno rekao u svojem kratkom razgovoru za ESPN:

 (foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka