vijest

0

Gradnja stadiona u Velikoj Gorici sve izglednija, Kinezi danas potpisuju!

15.04.2019 08:08 | Germanijak/I.M.

Činilo se kao senzacionalizam, ali stvar je sve ozbiljnija.

Veličina slova A A A

Prije nekoliko dana bombastično je odjeknula najava gradnje velebnog stadiona u Velikoj Gorici, koju tamošnji prvoligaš dogovara u suradnji s kineskim investitorima. 

Baratalo se s brojkom od 25-30 tisuća sjedećih mjesta, ali to još uvijek nije potvrđeno. Ono što je sigurno, Davor Šuker je jučerašnju utakmicu Gorice i Slavena gledao iz lože stadiona s gradonačelnikom Draženom Barišićem. Očito su u HNS-u shvatili da se u predgrađu metropole ne šale s najavama, te bi ovo bila idealna prilika da i savez uskoči kao partner u cijeli projekt te time efektno riješi pitanje nacionalnog stadiona. 

Da se stvar ozbiljno zakotrljala, govori i činjenica da će se danas održati sastanak Kineza i Barišića, nakon čega bi se trebao potpisati memorandum o suradnji za gradnju stadiona, jednako kao što je Damir Mišković potpisao za izgradnju nove Kantride. Nakon toga se očekuje prijem velikogoričke delegacije kod Andreja Plenkovića, a postoje naznake da bi premijer mogao ovaj projekt proglasiti onim od nacionalne važnosti. 

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka