vijest

0

Germania of Thrones: Okladite se na najpopularniju seriju svijeta

21.04.2019 08:50 | Germanijak/D.V.

Ne brinite se! Nećemo vam otkriti što se dogodilo u prvoj epizodi osim kakve vas pogodnosti čekaju u Germania Sport kladionici.

Veličina slova A A A

Dugo iščekivana zadnja sezona Igre prijestolja počela je s prikazivanjem na malim ekranima, a Germania Sport kladionica kao jedina na našem tržištu nudi svojim igračima da iz tjedna u tjedan začine uživanje u najboljoj TV seriji svih vremena prognoziranjem njenog ishoda. Tako je već u prvom tjednu "života", ovaj je naš specijal izazvao veliki interes javnosti.

>>> ODIGRAJ HBO Game of Thrones specijal u Germania Sport kladionici

Bez brige, svima vama koji niste pogledali prvu epizodu poručujemo da niste zakasnili prognozirati i nećemo vam pokvariti taj ugođaj, ali ćemo vas svejedno informirati o proširenju ponude u odnosu na prošli tjedan.

Novost u klađenju jest da možete odabrati da na kraju nitko neće sjediti na tronu Igre prijestolja. Takva oklada ima smisla s obzirom da opasnost od vojske mrtvih predvođene opakim Noćnim kraljem, ali i međusobna netrpeljivost svih ostalih suprotstavljenih obitelji i klanova stavlja tu okladu kao izgledniju da će se dogoditi pa je stoga i tečaj 1,60.

>>> POGODI rasplet Igre prijestolja u Germania Sport kladionici

Naravno, došlo je i do određenih korekcija u tečajevima i svi koji su pripremljeni dočekali zimu u Oštrozimlju znat će probrati svojeg favorita koji će preživjeti ili možda neće dočekati kraj epskog serijala.

Najatraktivnija ponuda i dalje se odnosi na vladara Željeznog prijestolja. Zanimljivo je svakako da ona koja trenutno na njemu sjedi – Cersei Lannister drži najveći tečaj da na njemu neće ostati unatoč vojsci saveznika koje ima uz sebe. Ako ne očekujete preokret po tom pitanju – zasigurno ćete uplatiti na velikodušni tečaj 7,70 koji samo nudi Germania Sport kladionica.

 

Najveći favorit za preuzimanje trona od ovog tjedna je Jon Snow koji donosi 3,50 puta uloženo i svakako je riječ o najpopularnijoj okladi. Popularni Kit Harington stekao je nevjerojatnu popularnost da je u ovoj seriji već jednom poginuo i „vratio se iz mrtvih“ te zaludio prije svega obožavateljice diljem svijeta.

Po nama najisplativiji pokušaj odnosi se na kraljicu zmajeva Daenerys Targaryen čije bi preuzimanje trona vama donijelo sedmerostruko (tečaj 7,00) veći dobitak.

 

Nemojte zaboraviti da možete kombinirati sudbinu svih ponuđenih likova i tako „nabrijati“ kolosalan tečaj pa ga možda uklopiti u nekakav sistem što jamči veću priliku pogotka, a ako ste potpuno uživljeni i imate svoju teoriju, nema razloga da ne odigrate „u glavu“ i popravite kućni proračun na račun omiljene Igre prijestolja.

Za vas smo složili atraktivan listić s ukupnim tečajem 543 na samo šest parova koji bi jamčio sretan kraj za navedene likove. Među njima su najpopularniji Jon Snow i Daenerys Targaryen koji na krilima zmaja Drogona (dobro ste pročitali, i on je u ponudi) preživljavaju, a Brienne of Tartha i Jamie Lannister bi vjerojatno jedno drugom ponovno čuvali leđa. Vjerni Jorah Mormont množi sve puta 4,00 i na uloženih 50 kuna možete zaraditi 27.860 kuna. Sve što trebate učiniti jest otići u neku od poslovnica Germania Sport kladionice ili na našoj internetskoj stranici uplatiti listić s kodom 54170038.

>>> Popis poslovnica Germania Sport kladionice

Germania Sport kladionica, kao i uvijek, nudi Super Multi Bonus , koji u ovom u ovom slučaju iznosi čak 2.063 kune.

Naravno, maštovitost Georga R.R. Martina i činjenica da je snimanje dovršeno u potpunoj tajnosti, a prema nekim glasinama snimljeno je više različitih ishoda kako sam kraj ne bi procurio van prije vremena.

Germania Sport kladionica prati svjetske trendove te iznova dokazuje da je kladionica koja daje više, a na vama je samo, ako već niste, da postanete dio njene igračke obitelji.

"Zima" je stigla, naoružajte se listićima i navijajte za svoje favorite, a Germania Sport kladionica će se pobrinuti da vas do samog kraja nagradi tečejevima, koji će biti jednako primamljivi kao što je i Željezno prijestolje svim sukobljenim stranama u popularnoj Igri prijestolja.

(foto: Germanijak grafika)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka