vijest

0

Gazzetta: Donnarumma na ljeto odlazi iz Milana, poznata nova destinacija

19.03.2020 08:37 | Germanijak/I.A.S.

Ugovor mu ističe sljedećeg ljeta pa je ovo jedina prilika da na njemu zarade.

Veličina slova A A A

Gigi Donnarumma ovog ljeta napušta Milan, javlja kultna Gazzetta dello Sport.

Ovaj nevjerojatno talentirani vratar već neko vrijeme, i to potpuno zasluženo, drži titulu najtalentiranijeg mladog golmana na svijetu, a sve njegove vrhunske izvedbe ne ostavljaju ravnodušnim nikoga pa ga stoga velika većina europskih velikana želi, ako je ikako moguće, dovesti u svoje redove.

Jasno, treba i „povući ručnu“ kada je riječ o raznim zainteresiranim klubovima, jer njegov agent, Mino Raiola, u stanju je prodati i „pijesak u pustinji“ pa tako treba razdvojiti ono što zaista je i ono što Mino želi.

Jedno je sigurno, kultni agent ovog će ljeta imati jako puno posla. Donnarummi u lipnju sljedeće godine ističe ugovor pa je tako ovo posljednji prijelazni rok u kojem će Milan na njemu moći zaraditi.

Dugo se spominjao Juventus, ali od toga, barem za sada, neće biti ništa, a Gazetta javlja kako će mladi Donarumma karijeru nastaviti ili u PSG-u, koji je u ovom trenutku i glavni favorit, ili u Premier ligi, mjestu na kojem bi se sam igrač volio okušati.

Milan je i ove sezone nastavio sa svojim podosta lošim igrama kao i posljednjih godina, a mladi Gigi je ove sezone na golu Rossonera skupio 24 nastupa, a ukupno je skupio 10 utakmica s „cleen sheetom“, dok je po loptu u svoju mrežu morao 30 puta.

Dodajemo za kraj kako njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi 55 milijuna eura, a za Azzure je skupio 16 nastupa.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka