vijest

0

FIFA ima rješenje za potencijalni problem vezan za ugovore koji istječi na ljeto

26.03.2020 21:23 | Germanijak

Veličina slova A A A

Krovna svjetska nogometna organizacija je u svom internom dokumentu, na kojemu je radila posebna radna skupina zadužena za koronavirus, donijela odluku prema kojoj bi se trenutačno važeći ugovori klubova s igračima i trenerskim osobljem trebali produžiti sve do završetaka natjecanja koja su proteklih tjedana prekinuta, odnosno do završetka aktualne sezone koja bi vrlo lako mogla biti gotova nakon 30. lipnja, dokad vrijede ugovori u posljednjoj godini ugovora. 

Predlaže se i promjena termina za prijelazne rokove koji bi se trebali uskladiti s datumima odigravanja nove sezone, a od klubova i igrača se traži zajednički rad na pronalaženju rješenja vezanog za plaće tijekom prekida natjecanja.

FIFA je radnu skupinu oformila 18. ožujka.

"U slučaju da dođe do preklapanja dviju sezona i/ili razdoblja registracije igrača, prioritet se daje bivšem klubu koji bi trebao završiti sezonu s originalnom postavom kako bi se sačuvao integritet domaćih prvenstava. To ne vrijedi ako se sve zainteresirane strane slože za suprotno rješenje. Isplate transfera između klubova bi također trebale biti odgođene sve do početka nove sezone", stoji u dokumentu FIFA-e.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

tagovi

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka