vijest

0

Evo kako bi Hrvatska U-21 mogla izgledati u kvalifikacijama za Euro

05.09.2019 15:06 | Germanijak

Stiže nova generacija... Igrači na Gračanovom popisu za UAE i Škotsku vrijede ukupno 20 milijuna eura.

Veličina slova A A A

Hrvatska reprezentacija do 21 godine okupila se za današnji prijateljski susret protiv UAE-a (Velika Gorica, 20 sati) te prvu utakmicu kvalifikacija za Euro protiv Škotske u utorak (Šibenik, 20 sati), a izbornik Nenad Gračan morao je obaviti smjenu generacija.

Više neće moći računati na Alena Halilovića, Josipa Brekala, Nikolu Vlašića i Duju Ćaletu Cara, ali ostao mu je dobar dio momčadi koja je ove godine igrala na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu.

Za plasman na Euro koji će se 2021. godine igrati u Mađarskoj i Sloveniji računat će na udarnu momčad u kojoj će čak osmorica igrača biti iz prošlih kvalifikacija, Adrian Šemper, Branimir Kalaica, Borna Sosa, Nikola Moro, Luka Ivanušec, Lovro Majer Domagoj Bradarić i Sandro Kulenović.

Nova imena u udarnoj momčadi bit će Vinko Soldo, koji je vratio svoju karijeru na pravi put prešavši u Finsku, Dinamov junior Luka Hujber i novi član Istre, Mario Ćuže, koji je sjajno otvorio sezonu u HNL-u.

Danas protiv UAE-a na teren bi mogla istrčati postava Šemper (Chievo), Hujber (Dinamo), Soldo (KuPS), Kalaica (Benfica), Sosa (Stuttgart) - Moro (Dinamo), Ivanušec (Dinamo) - Ćuže (Istra), Majer (Dinamo), Bradarić (Lille) - Kulenović (Dinamo).

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka