vijest

0

Euroligaški velikan uskočio u utrku za Trinchierija

29.06.2020 14:28 | Germanijak

Nije jedino Bayern zagrizao za Partizanovog trenera na odlasku...

Veličina slova A A A

Andrea Trinchieri napušta klupu košarkaša Partizana, to je vijest dana u košarkaškim rubrikama diljem regije, a talijanski stručnjak još nije pošteno ni napustio klub, a već se spominju njegove moguće sljedeće destinacije.

Dugo se po medijima pisalo kako je Bayern zagrizao za Partizanovog stratega, no svi turski mediji danas prenose informaciju, koju je lansirala talijanska Gazzetta dello Sport, a koja kaže kako je Talijan velika želja moćnog Fenerbahčea.

Pozitivno mišljenje o toj opciji dao je bivši šef turskog giganta – legendarni Željko Obradović. Ponajbolji košarkaški stručnjak u Europi nedavno je napustio kormilo kluba zbog rezanja budžeta, jer nije želio raditi s dvostruko manjim proračunom za sezonu. Uprava mu je srezala budžet za slaganje momčadi s 40 na 20.000.000 eura, a Obradović to nije željeo prihvatiti.

Trinchieriju bi toliki budžet bio „povišica“ u odnosu na ono što je imao u Partizanu pa ga Turci vide kao idealnog nasljednika. Desna ruka mogao bi mu biti sunarodnjak Maurizio Mo Gherardini, koji je nedavno produljio ugovor kao generalni menadžer Fenera.

(foto: Marko Prpic/PIXSELL)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka