vijest

0

Englezi kontaktirali Brozovića, zna se cijena za koju može otići

16.04.2020 09:24 | Germanijak

Nude mu navodno šest milijuna eura godišnje.

Veličina slova A A A

Marcelo Brozović već godinama koketira s prelaskom na Otok, a čini se kako bi ovo ljeto to konačno mogao ostvartiti. Ali ne u Arsenal s kojim ga se u prošlosti spominjalo, nego, ako je vjerovati talijanskom listu Il Liberu, vodeći klub na premierligaškoj ljestvici.

Izvor iste novine tvrde da je posao još u povojima, ali inicijalni kontakt s njegovim agentom je ostvaren. Conte neće pasti bez borbe, naime, očekivao je interes najvećih za svog najdražeg igrača pa je razgovor o novom ugovoru već u pripremi.

Ne potpiše li ga Brozović, Inter će ga morati pustiti za 60.000.000 eura, jer ima toliki iznos u otkupnoj klauzuli važećeg ugovora. Žele li Redsi, dakle, izbjeći natezanje s Interom, mogu odmah sjesti za pregovarački stol s njim i njegovim zastupnikom, dostave li Talijanima bankovnu garanciju na spomenuti iznos. Talijani dodaju da mu Klopp i društvo nude čak 6.000.000 eura godišnje, što je znatna povišica u odnosu na 3.500.000 po sezoni koliko ima u Interu.

Prije nekoliko mjeseci medijskim prostorom pukla je bomba kako Broza želi Real Madrid, a sad se u igru uključio i Liverpool, fino društvo...

Brozović je bio nekoliko dana u Hrvatskoj nakon teškog potresa koji je pogodio hrvatsku metropolu, ali prije nekoliko dana se vratio u Milano i nastavio trenirati kod kuće i čekati nastavak sezone.

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka