vijest

0

EHF udovoljio zahtjevu Norvežana i promijenio termin polufinala protiv Hrvatske

23.01.2020 08:25 | Germanijak/I.M.

Promjena plana.

Veličina slova A A A

Iako je prema prvotno određenom rasporedu Hrvatska trebala sljedeći puta na parket kročiti u petak od 20:30 sati, to se ipak neće dogoditi jer je naš sljedeći rival tražio promjenu termina. 

EHF je udovoljio zahtjevu Norvežana kao jednom od domaćina turnira i promijenio termine pa će tako Hrvatska za finale igrati u 18 sati u petak, a Slovenci i Španjolci u kasnijem terminu, od 20:30.

Ovo je novi udarac Hrvatskoj koja će imati još manje vremena za aklimatizaciju nakon leta iz Beča u Stockholm. Podsjetimo, naši su htjeli već jučer poslije utakmice letjeti u Švedsku, ali je EHF odbio taj prijedlog zbog uštede novaca. Naime, u tom bi slučaju EHF morao platiti troškove za dva aviona, a ovako će naši put Stockholma zajedno s Njemačkom. S druge strane, Norvežani su drugi krug igrali u Malmou i njih čeka daleko kraći put do švedske prijestolnice.

Nadajmo se da će ovakve odluke biti samo dodatna motivacija za Kauboje i da će proraditi poznati inat kod naših rukometaša. Borba za finale igrat će se na Tele2 Areni, nogometnom stadionu koji će za ovu prigodu imati kapacitet od 35 tisuća gledatelja. 

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka