vijest

0

eEURO se igra, Hrvatska lovi kartu u teškoj skupini, danas je prilika za osvetu Francuzima

30.03.2020 14:48 | Germanijak

Kvalifikacije za prvenstvo Starog kontinenta u PES-u ulaze u posljednju fazu.

Veličina slova A A A

Nogomet, kao i većina ostalih sportova na kratko je zbog koronavirusa zatvorio svoja vrata, ali pošast nije prekinula igre u virtualnom svijetu. Kvalifikacije za prvenstvo Starog kontinenta u PES-u se održavaju bez ikakvih smetnji, a danas su ušle u završnu fazu tee ćemo dobiti posljednje sudionike na eEURU koje će se održati u Londonu slijedeće godine u terminu Europskog prvenstva.

Hrvatsku na tom putu do Londona čeka ne baš lagan posao. Našu reprezentaciju predvode Marko Gelo i Andrej Šporčić, prvak i finalist selektivnog natjecanja. Ždrijeb je našim eVatrenima dodijelio skupinu u kojoj su još Belgija, Francuska, Češka, Armenija i Cipar. Kladionice su aktualne svjetske prvake iz Rusije  Francuze postavili kao glavne favorite skupine, no naši će moći u ćetvrtom meču dana osvetiti Modrića i društvo te nastojati izboriti plasman, a njih ostaviti doma. Danas je na rasporedu svih pet susreta, a naši otvaraju od 17:00 sati s reprezentacijom Cipra, u kojoj smo postavljeni u veliku ulogu favorita s tečajem na pobjedu 1,10.

Pogledajte TEČAJEVE kvalifikacijskog turnira za eEURO 2020 u PES-u.

Osima naše skupine očekuju nas uzbuđenje i u preostalim grupama pa ćemo tako pratiti dvoboje Grupe H u kojima Talijani, Crnogorci pa i Ukrajinci vode mrtvu utrku te ni u kojem slučaju ne smiju ispustiti bodove protiv autsajdera kao što su Farski otoci, Wales i Andora. Nadalje, Grupa G, u kojoj su Nijemci apsolutni favoriti za završnu smotru, a očekuju ih dvoboji s Turskom, Mađarskom, Gibraltarom, Estonijom i Bugarskom. Posljednja skupina, ujedno i najujednačenija s reprezentacijama Danske, Švedske, Nizozemske, Irske, Malte i San Marina.

Danas je na rasporedu 60 dvoboja, a Germania Sport kladionica ih je samo za vas postavila u ponudu te vam na taj način omogućila uzbudljivi dan u vašem domu.

PES – KVALIFIKACIJE ZA Eeuro

17:00 1,10 HRVATSKA 9,00 CIPAR 11,00

18:00 1,40 HRVATSKA 6,00 ČEŠKA 4,30

19:00 1.40 HRVATSKA 6,00 ARMENIJA 4,30

20:00 4,40 HRVATSKA 6,00 FRANCUSKA 1,65

21:00 2,00 HRVATSKA 4,50 BELGIJA 2,60

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka