vijest

0

Eduardo želi novi angažman u Europi, ali povratak u Brazil je najrealnija opcija

05.02.2017 10:04 | Germanijak

Drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije na pragu 34. godine traži novi klub.

Veličina slova A A A

 

Bivši hrvatski reprezentativac, Eduardo Da Silva, puna dva mjeseca nije igrao službenu utakmicu, od odlaska iz Šahtara. Bivši igrač Dinama i Arsenala trenutno je u potrazi za novim klubom, a volje za nastavkom karijere mu ne nedostaje.

˝Ovo nije moj kraj, sigurno ću još igrati jer mogu odigrati još nekoliko dobrih sezona. Imam ponuda, ima još vremena, vidjet ćemo gdje ću nastaviti karijeru˝ - izjavio je Eduardo nakon rastanka sa Šahtarom, a u tom je periodu u igri bila opcija povratka u Dinamu.

Ipak, ta priča se vrlo brzo ohladila, a dva mjeseca kasnije situacija oko angažmana nije se promijenila. U posljednje vrijeme u igri su bili PAOK koji ipak nema dovoljno financija za Eduarda, a spominjao se i povratak u domovinu, želi ga  Atletico Paranaense.

˝Istina, imao sam na stolu nekoliko ponuda, međutim bliže sam povratku u Europu, imamo nekoliko ponuda od tamo. Saznat ćete uskoro, možda idući tjedan˝ - govorio je popularni Dudu prije više od dva tjedna.

Situacija ipak još nije doživjela rasplet, drugi strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije na pragu je 34. rođendana i više nije u situaciji tražiti veliki ugovor, no čini se kako upravo to i radi, naviknut na sjajne uvjete u Šahtaru. Grčki mediji pisali su o interesu Panathinaikosa, spominjala se i Turska, no povratak u Brazil čini se kao najrealnija opcija iako se Da Silva nada angažmanu u nekoj od europskih liga. Daleki istok je zadnja opcija.

Foto: (Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka