vijest

0

Dvostruki NBA prvak s Lakersima uhićen zbog pucnjave, prijeti mu zatvor

09.05.2020 10:06 | Germanijak/I.M.

Bio je važan član rotacije NBA prvaka.

Veličina slova A A A

Dvostruki NBA prvak s LA Lakersima - Shannon Brown - priveden je u predgrađu Atlante nakon što je pucao na dvoje ljudi na svom posjedu, prvi je doznao američki TMZ.

Brown tvrdi da se radilo o provalnicima koje je uhvatio na djelu, a u međuvremenu je pušten uz jamčevinu i uvjet da se uskoro mora pojaviti na saslušanju.

S druge strane, par koji je prijavio Browna tvrdi da je bio u lovu na novu nekretninu, a ispred Brownove kuće stajao je znak da se prodaje. Ulazna su vrata bila otvorena, oni su ušli unutra i počeli razgledavati, a onda se s puškom u rukama pojavio Brown koji ih je držao na nišanu dok nisu izašli iz kuće. Kad su došli do izlaza je i zapucao, ali srećom nitko nije ranjen. 

Čija je verzija ispravna, odlučit će sud.

Brown je u NBA karijeri igrao za Cleveland, Chicago, Phoenix, New York, San Antonio, Miami i LA Lakerse, s kojima je 2009. i 2010. osvojio prsten prvaka. Bila je to momčad predvođena Kobeom Bryantom i Pau Gasolom, a Brown je u obje sezone bio važan igrač u rotaciji i član druge petorke Lakersa. Pamtimo ga i po spektakularnim zakucavanjima.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka