vijest

0

Dvije zvijezde Juvea prijevremeno napustile samoizolaciju i otišle iz Italije

19.03.2020 17:50 | Germanijak

Nakon napadača Reala, nove zvijezde koje se ne pridržavaju propisanih mjera u karanteni.

Veličina slova A A A

Državne vlasti u zemljama s potvrđenom zarazom koronavirusa imaju problema s pojedincima koji napuštaju samoizolaciju. Ova mjera se određuje ljudima za koje je utvrđeno da su bili u izravnom kontaktu sa zaraženima te oni dva tjedna ne bi smjeli napuštati svoj dom kako ne bi dalje prenosili zarazu.

Problema sa zadržavanjem pojedinaca imaju sve zemlje, a negdje su glavne uloge preuzeli nogometaši. Tako je Srbija poduzela mjere protiv reprezentativnog napadača i igrača Real Madrida, Luke Jovića, koji je napustio samoizolaciju u Madridu, a sada su nove dvije zvijezde potvrđene koje su izašle iz karantene.

Riječ je o Gonzalu Higuainu i Rodrigu Bentancuru. Nogometaši Juventusa napustili su samoizolaciju kako bi se vratili u Argentinu i Urugvaj. Obojica su imali dokaz da nisu zaraženi koronavirusom, koji su morali pokazati policiji na aerodromu u Italiji, koja ih je zbog toga pustila. Higuainu je bolesna majka te on ima opravdan razlog za puštanje u domovinu, dok je očito i Bentancur imao opravdan izostanak iz izolacije.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka