vijest

0

Dva pulena Nenada Bjelice među najtraženijim imenima na Transfermarktu

20.11.2019 07:10 | Germanijak/I.G.

Dinamovi igrači oduševljavaju i u nastupima za svoje reprezentacije.

Veličina slova A A A

Zagrebački Dinamo u centru je zbivanja posljednjih dana, iako se odigravaju posljednje utakmice reprezentativnog kvalifikacijskog ciklusa. Tako je to kada ti igrači 'prenesu' dobru formu iz klupskog u nacionalni dres pa se tako priča o dvojici igrača Modrih zakotrljala i na popularnom Transfermarktu.

Najpoznatija internetska baza podataka o nogometašima s njihovim procijenjenim vrijednostima ovih dana vrvi pretragama dvojice nogometaša Plavih. Ime koje izaziva najveću pažnju jest ono napadača RB Salzburga, Erlinga Haalanda, a nakon njega ide neprikosnoveni dvojac Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Krug od pet najpopularnijih imena na Transfermarktu trenutno zatvaraju Bruno Petković i Dani Olmo. Nije ni čudno jer su se posljednjih dana španjolski mediji raspisali o potencijalnom interesu Barcelone za napadačem hrvatskim reprezentativcem, iako im je kao 'predložak' za tekst bio tekst tportala objavljen prije mjesec dana nakon utakmice s Mađarskom na Poljudu, a ne sada nakon ogleda sa Slovacima na Rujevici.

Ipak, Petković igra sjajno pa čak ni takav interes (ukoliko on doista i postoji) takvog velikana zapravo i ne bi izazvao toliko 'dignutih obrva'. On je prema Transfermarktu trenutno procijenjen na osam milijuna eura, ali već sada je jasno kako će uprava Plavih zaraditi nekoliko puta više na svom otkriću koje je procvjetalo u samo godinu dana.

Petkovićevo ime trenutno je četvrto na listi najpretraživanijih imena, a prije mjesec dana bio je najpopularniji u toj rubrici na spomenutoj internetskoj stranici.

Na petom mjestu je Dani Olmo. O Španjolcu više nema smisla trošiti riječi jer je njegova klasa postala očigledna svima nakon ovogodišnjih nastupa u Ligi prvaka, a prošlog tjedna i pobliže španjolskoj javnosti nakon gola u debiju za Furiju protiv Malte.

Njegova trenutna vrijednost procijenjena je na 30 milijuna eura.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka