vijest

0

Durant žestok: Okruženje oko LeBrona je otrovno, mlade zvijezde ne žele u Lakerse

06.12.2018 09:51 | Germanijak/E.F.

Zanimljivo mišljenje zvijezde Warriorsa.

Veličina slova A A A

Hoće li Lakersi uspjeti stvoriti supermomčad oko LeBrona Jamesa, odnosno u Los Angeles dovesti još neke velike NBA zvijezde? Kevin Durant smatra da će to biti teško, a ponudio je i objašnjenje zašto:

„Sve ovisi o tome kakav si igrač. Ako si Kyle Korver, onda ima smisla da dođeš u momčad u kojoj igra LeBron James jer je Korver u Atlanti bio jako važan ofenzivni igrač, ali nije bio prva opcija. Dapače, njegova igra ima beneficije od toga da igra s nekim tko može napasti obruč i dodati mu loptu u otvorenoj poziciji“, rekao je Durant za Bleacher Report i nastavio:

„Ali ako si mlad igrač poput Kawhija Leonarda, uparivanje s LeBronom nema nikakvog smisla. Kawhi uživa imati loptu u svojim rukama, kontrolirati napad, diktirati tempo – to je način na koji on igra. Puno mladih igrača igra tako i njima ne treba igrač sličnih karakteristika.“

Durant smatra i kako mediji posvećuju previše pažnje LeBronu, a i to je nešto što može spriječiti mlađe zvijezde da se priključe Lakersima.

„Oko LeBrona je previše hypea, on ima previše fanova među novinarima. U nekim trenucima košarka uopće više nije važna i jasno mi je zašto neki igrači ne žele biti u takvom okruženju. Otrovno je. To nije LeBronova krivica, samo je činjenica da ima puno ljudi koji se uhvate za svaku njegovu riječ.“

Za kraj je Durant imao i poruku 'nekošarkaškim' medijima:

„Maknite nam se s puta i pustite nas da igramo košarku.“

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka