vijest

0

Doveli ste Kalinića? Okej, ali ja onda - idem...

22.01.2020 11:15 | Germanijak

Toulouseova dosadašnja jedinica poludjela je zbog dolaska Lovre Kalinića.

Veličina slova A A A

Lovre Kalinić jučer je službeno predstavljen u Toulouseu gdje je otišao na polugodišnju posudbu. Bivši hajdukovac ne sumnjamo bit će presretan što je konačno gotova njegova noćna mora u Aston Villi te što će ponovo standardno braniti i uspije li skupiti dovoljno minuta do lipnja, ipak izboriti mjesto među 23 reprezentativca koja će Dalić voditi na Euro.

No, nisu svi tako sretni Lovrinim spasom, naime dosadašnji prvi golman Toulousea Baptiste Reynet odlučio je radikalno pokazati što misli o svom nasljedniku već na jučerašnjem treningu. L'Equipe prenosi kako u trening kampu jučer nije bilo trojice igrača Toulousea, dvojica su imali ispričnicu, međutim Reynet nije.

Kolege iz Francuske doznali su kako nije riječ o ozljedi, nego o buntu protiv Lovre Kalinića. Naime, Reynet smatra kako ne zaslužuje klupu te je ovako dao do znanja klupskim čelnicima kako ne planira dugo čamiti na klupi zbog bivšeg golmana Hajduka i Genta.

Mnogi su njegov potez protumačili kao skorašnji odlazak, a za Kalinića će to značiti još dobrih vijesti jer ono malo kvalitetne konkurencije što je imao među Toulouseovim stativama, uskoro bi trebalo napustiti klub.

(foto: Twitter/Toulouse)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka