vijest

0

Dinamo zbog bjegunca podnio kaznenu prijavu

06.12.2018 12:21 | Germanijak/D.V.

Postoji osnovana sumnja da su počinili kaznena djela prijevare i krivotvorenja.

Veličina slova A A A

Priča o Ajdinu Hasiću, mladom igraču koji je pod neobičnim okolnostima napustio Dinamo mogla bi dobiti svoj pravni epilog na sudu. Hasića je ugovor s Modrima vezao do 2021. godine, a klub je želio obvezati na vjernost mladog igrača i na puno duži period.

I u tom trenutku počinje nevjerojatna sapunica. Hasić je maloljetan, a njegov otac živi u Bosni i Hercegovini pa „da ne dolazi zbog potpisa u Zagreb“, Dinamo mu poštom šalje dva ugovora, raskid postojećeg i potpis novog ugovora, a stari Hasić potpisuje samo raskid.

Dinamo se stoga smatra prevarenim i vjeruju da se tu radi o kaznenom djelu i krivotvorenju pa su o daljnjim potezima izašli u medije:

„Ovim putem izvještavamo javnost kako je GNK Dinamo, radi zaštite interesa kluba, dao punomoć odvjetnicima da se podnese kaznena prijava protiv obitelji Hasić iz razloga postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela prijevare (članak 236. stavak 1 i 2 kaznenog zakona RH) i krivotvorenja (članak 281. stavak 1 kaznenog zakona RH).

„Isto tako, pred Arbitražnim sudom Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) pokrenut je postupak radi zaštite prava GNK Dinamo. Uprava GNK Dinamo“.

Talentirani Hasić povezuje se s Real Madridom, a navodno je i Zdravko Mamić, na privremenom boravku u Bosni i Hercegovini, pokušao doći do njegovog oca, koji je na savjet njegovih odvjetnika odbio pregovore.

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka