vijest

0

Dinamo „oteo“ Rijeci sjajnog mladog reprezentativca

21.05.2020 21:32 | Germanijak/M.N.

Konkurencija je u istom danu osiromašila klub s Kvarnera…

Veličina slova A A A

Četrnaestogodišnji Opatijac Niko Šepić potpisao je stipendijski ugovor sa Nogometnim klubom Dinamo. Šepić je nogometnu karijeru započeo u Nogometnom klubu Opatija te se pred četiri godine, na poziv Nogometnog kluba Rijeke seli u redove bijelih.

Posljednjih godinu dana nastupao je u dresu starijih pionira Rijeke, a zahvaljujući dobrim partijama, nastupima u završnim selekcijama za U-15 reprezentaciju, uočen je od Dinamovih skauta.

Ljevak rođen 2006. godine, koji igra na poziciji lijevog bočnog, a koji je sa 15. lipnjem slobodan igrač, zajedno sa svojim roditeljima prihvatio je ponudu zagrebačkog kluba te se sredinom srpnja seli u metropolu.

Novi je to udarac za Rijeku i školu kluba s Kvarnera nakon odlaska kapetana kadeta Franje Lazara u Hajduk.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

tagovi

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka