vijest

0

Dinamo odbio ponudu od 12 milijuna eura za Nikolu Moru

06.01.2020 10:25 | Germanijak

Igrači Modrih hit su u Europi.

Veličina slova A A A

Bilo je zaposleno u Plavom salonu protekli vikend, a čini se kako će u tom tonu proteći i ostatak zime za ljude u Dinamu. Ponude za njegove igrače stižu sa svih strana svijeta, najveći je interes za Danija Olma i Lovru Majera, ali ne zaostaje puno ni Nikola Moro.

Talentiranog Dinamovog veznjaka već je tražilo nekoliko klubova, a najveća dosad odbijena ponuda bila je teška 12.000.000 eura prenose Sportske novosti. Modri ne razmišljaju o prodaji ne dođe li nemoralna ponuda, a ona iznosi između 15 i 20.000.000 eura.

Osobito se zagužvalo ovih dana u rubrici odlasci iz kluba, naime, Marko Lešković otišao je na polugodišnju posudbu u Lokomotivu u kojoj bi trebao vratiti izgubljenu formu, a na kaljenje je otišao i mladi talentirani golman Dinko Horkaš. On će putevima Luke Modrića u Zrinjski, a u Mostaru bi trebao živjeti barem sljedećih šest mjeseci.

Bjelicu će razveseliti i što je standardni lijevi bek Marin Leovac jučer parafirao ugovor do 2022. godine i otklonio svaku mogućnost odlaska na koncu sezone. Donedavni ugovor vrijedio mu je još šest mjeseci i da nije stavio svoj potpis na novi, mogao je pregovarati s drugim klubovima bez odštete, no izgleda odgovara mu igrati kod Nene Bjelice kod kojeg je ranije igrao i u bečkoj Austriji.

(foto: Pixsell)

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka