vijest

0

Dinamo igračima poslao anekse ugovora, evo tko je dosad pristao na rezanje plaće

02.04.2020 10:37 | Germanijak

Čeka nas zanimljiv period u Maksimiru.

Veličina slova A A A

Trakavica oko rezanja plaća u Dinamu i dalje je vruća tema. Nakon što igrači iz prve momčadi nisu pristali na smanjenje plaća, iz kluba je krenula nova inicijativa. Prema saznanjima Sportskih novosti, igračima svih dobnih kategorija, poslani su na kućnu adresu aneksi ugovora koje bi trebali potpisati. U klubu očekuju da se igrači svaki pojedinačno izjasne o tome. 

Zanimljivo, prvi je aneks potpisao kadet Ivan Šaranić (16)! Radi se o jednom od velikih talenata hrvatskog nogometa koji igra i za nacionalnu selekciju U-17. Prvi senior koji je pak potpisao aneks ugovora s Dinamom koji naravno uključuje smanjenje plaće je Dinko Horkaš! Radi se o Dinamovu vrataru na posudbi u Zrinjskom. Osim njih, isto je jučer potpisao i Edin Julardžija prilikom potpisa prvog profesionalnog ugovora s Modrima. 

U narednim danima očekuje se odgovor ostalih igrača. Hoće li doći do smirenja tenzija između igrača i uprave ili je ovo samo jedna u nizu od epizoda u trakavici nesuglasica na spomenutim relacijama? Neće nimalo iznenaditi ako neki od igrača odbiju ponuđene anekse, a tada će biti zanimljivo vidjeti reakciju kluba. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka