vijest

0

Danas počinje šesta Dinamova Šalata, glavni događaj u subotu

06.09.2019 10:44 | Germanijak

S današnjim utakmicama četvrtfinala i polufinala natjecanja Trofej Dinamo, koje traje više od tri mjeseca, počinje šesta Šalata, tradicionalna navijačko-malonogometna manifestacija koja završava predstavljanjem Futsal Dinamove momčadi za novu sezonu u prijateljskoj utakmici protiv atraktivnog suparnika.

Veličina slova A A A

Ove godine na Šalatu stiže talijanski Milano C5, drugoligaš u kojem su do nedavno igrala dva bivša igrača Dinama, Sadat Ziberi i Matej Horvat.

„Kada sam igrao u Milanu, klub je bio član Serie A. Danas to više nije ista ekipa, ali ostala su četiri igrača iz perioda kada sam bio tamo. Prošlu sezonu završili su pri vrhu druge lige. Jako su nezgodni, imaju dosta stranaca među kojima prednjače nekoliko jako dobrih Brazilaca. Mislim da je to ekipa koja neće baš pasati Dinamu,“ rekao je Ziberi za službenu stranicu Futsal Dinama.

Dinamo će svojim navijačima, koji se očekuju u velikom broju unatoč neizvjesnom vremenu, od pojačanja predstaviti Roberta Grbića, povremenog reprezentativca Hrvatske, zatim Marija Hercega, dugogodišnjeg golmana Vrgorca i Josipa Grubešu, mladog zagrebačkog pivota.

Program na Šalati počinje danas u 17 sati utakmicama završnice Trofeja Dinamo na koju se plasiralo šest najboljih seniorskih te po četiri najbolje ženske i veteranske ekipe. Seniorsko natjecanje počinje od četvrtfinala, dok će žene i veterani krenuti od polufinala.

U subotu program također počinje u 17 sati, a nakon što se odigraju finala sve tri kategorije Trofeja Dinamo, u 20 sati kreće glavni program večeri. Prvo će na teren istrčati polaznici Dinamove škole futsala koji će na terenu odraditi otvoreni trening, a na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani na broj telefona 091 159 9040.

Nakon otvorenog treninga, kreće utakmica i gromoglasno navijanje Dinamovih navijača.

Oba dana Šalate prenosit će se na programu PlanetSporta 3, a Futsal Dinamo je na svojoj službenoj stranici objavio sve bitne informacije oko ovogodišnjeg događaja koje možete pronaći OVDJE.

(foto: Futsal Dinamo)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka