vijest

0

„Da se nije dogodila pandemija, prodali bismo dvojicu igrača – svakog za 100 milijuna eura“

02.06.2020 13:05 | Germanijak/I.A.S.

Predsjednik europskog velikana nema što skrivati.

Veličina slova A A A

Luis Felipe Vieira, predsjednik jednog od najvećih klubova van lige petice, portugalske Benfice, u razgovoru je za portugalske medije izjavio kako je zbog koronavirusa njegov klub „siromašniji“ za 200 milijuna eura.

Naime, predsjednik Benfice uvjerava kako bi klub, da se pandemija koronavirusa nije dogodila, prodao dva svoja igrača, a za obojicu bi dobio minimalno 100 milijuna eura.

Iako nije spominjao konkretna imena, pretpostvaka je da je tu riječ o Rubenu Diasu i Florentinu Luisu, igračima koji su već duže vrijeme na meti velikog broja europskih velikana.

Osim spomenutog dvojca, u kontekstu mogućeg odlaska spominju se i stoper Ferro, grčki vratar  Odysseas Vlachodimos i španjolski lijevi bek Alex Grimaldo.

U trenutku kada se prekinula portugalska liga, Benfica je bila na drugom mjestu sa svega jednim bodom manje od njihovog najvećeg rivala Porta.

Iako bi potencijalna prodaja spomenutih igrača jako oslabila klub, nema sumnje da bi Bruno Lage i dalje na raspolaganju imao itekako kvalitetan kadar koji je svojom kvalitetom sposoban doći do naslova prvaka.

Dodajemo za kraj kako je Benfica na početku ove sezone ostala bez usluga Luisa Jimeneza i Joaoa Felixa, a za spomenuti dvojac klupska blagajna postala je deblja za nevjerojatnih 164 milijuna eura (Felix 126 milijuna eura, Jimenez 38 milijuna eura).

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka