vijest

0

Curry odgovorio Jordanu na opasku da još ne spada u Kuću slavnih

23.10.2019 08:21 | Germanijak/V.R.

Svi pretpostavljamo da Najveći ne misli ozbiljno to što je rekao.

Veličina slova A A A

Pred sam početak nove sezone, najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan u intervjuu je konstatirao kako je „Steph Curry odličan igrač, ali ne spada još u Kuću slavnih“.

Izjava je to koja je donekle šokirala košarkašku javnost, s obzirom da se radi o trostrukom osvajaču NBA prstena, dvostrukom MVP-u (i prvom koji je takvim proglašen jednoglasno), te igraču za kojeg mnogi već sada smatraju da je najbolji tricaš svih vremena i koji je najviše utjecao na recentne trendove u igri, koncentriranoj oko vanjskog šuta.

 

 

Nije dugo trebalo da Curry odgovori na ovu tvrdnju. Učinio je to, kao inače, svojim prepoznatljivim pomirljivim, diplomatskim tonom.

„Mislim da sam dobar, ali opet, nikad nisam bio samodopadan.“, rekao je portalu complex.com.

„Znam da je preda mnom još dokazivanja, prije svega samom sebi. Malo je to čudno kad takvo nešto čujete od najvećeg svih vremena. Otkad smo ušli u ovu eru, dosta smo slušali igrače iz njegova vremena, kako pričaju o današnjem talentu u ligi i ustvrđuju kako je u njihove vrijeme košarka bila jača, čvršća i slične stvari. To su zanimljive teme za fanove. Znam da sam i ja dosta utjecao na to, ali imam još stvar sam sebi za dokazati.“

Uz sva ostala postignuća, Curry je šesterostruki All-Star, član prve i druge NBA petorke u nekoliko navrata, prvi strijelac lige 2015./2016., te na putu da sruši Raya Allena i Reggiea Millera po broju postignutih trica u ligi.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka