vijest

0

Cristiano Ronaldo otkrio dugo čuvanu tajnu proslave pogotka

06.08.2019 10:53 | Germanijak/I.A.S.

Njegovi fanovi diljem svijeta sada napokon znaju kako je i kada sve počelo.

Veličina slova A A A

Cristiano Ronaldo nedvojbeno je jedan od najvećih nogometaša svih vremena. Portugalac je u svojoj dugogodišnjoj karijeri zabio toliko pogodaka da ih praktički nemoguće sve izbrojat, a ono čime začini većinu tih pogodaka efektna je proslava koju su počeli kopirati mnogi klinci, ali i profesionalni nogometaši diljem svijeta.

U razgovoru za španjolski As, Ronaldo je objasnio kako je do proslave došlo i kada je prvi put na taj sebi svojstven način proslavio pogodak:

„Sve je počelo 2013. godine kada smo na jednoj turneji u SAD-u igrali utakmicu protiv Chelsea, a kako je do svega došlo ne mogu vam ni sam reći“, riječi su napadača Juventusa.

„Zabio sam gol i to je jednostavno izašlo iz mene. Bio sam potpuno prirodan u tom trenutku, a kasnije kada sam shvatio da mi je ta proslava bila nešto u čemu uživam, počeo sam to stalno raditi, rekao je CR7.

Tijekom intervjua Cristiano je odgovorio na još nekoliko zanimljivih pitanja, a ono što se posebno istaknulo je izjava Portugalca da mu je žao što u karijeri nije imao priliku igrati sa legendom portugalskog i svjetskog nogometa Eusebijom, kojeg je Cristiano opisao kao odličnu osobu.

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka